vineri, 19 februarie 2010

oxigen irespirabil


daca esti ultima picatura de apa sarata pe pamant,jur ca voi face tot posibilul sa te pretuiesc mai mult decat un lac intreg de apa dulce.
daca tu esti ultimul albastru' de pe cer,jur ca voi prelungi ziua cat pot de mult si ca voi masura orizontul numai sa nu dispari.
daca tu vei fi ultima scanteie ce aprinde focul iubirii,voi deveni izvorul tau de energie,astfel incat iubirea noastra sa nu se raceasca niciodata.
daca vei fi ultima floare,voi avea grija sa nu te ofilesti,astfel incat vei intrece in frumusete orice alta planta de pe pamant.
daca intr'o buna zi a'i sa'mi spui ca ma iubesti,iti voi spune ca pentru tine traiesc,pentru tine respir,pentru tine opresc timpul,pentru ca tu esti aerul care imi tine sentimentele in viata si'mi hraneste inima.
esti oxigenul pe care nu'l pot respira,nu'l pot simti,nu'l pot atinge,dar care ma conduce intr'o lume plina de vise si numai gandul ca esti irespirabil ma face sa cred,ca sunt pe un taram plin de mister in care toate lucrurile bune nu au sfarsit.
ps:ea

2 comentarii: