vineri, 16 aprilie 2010

explicatii..

ascut creionul,dupa ce deschid agenda,asez radiera in dreapta,ma uit pe geam,sursa de inspiratie nu o gasesc nici acolo nici pe langa mine.apoi ma gandesc daca se afla inauntrul meu....gasesc raspuns...este acolo pusa intotdeauna la loc ferit.rar se gandeste cineva sa o scoata din anonimat....este inima.asociez termenul de fizic de inima' pentru a'mi hrani inspiratie cu termenul suflet'.
acest mic abur mistic si totodata foarte hotarator este o mica fabricuta de idei,sentimente,stari de spirit si un donator de surse de inspiratie.
un loc unde cuvantul capat' nu exista,la fel nici cuvantul margini'...si totul se aprinde din nou.
alaturi de timiditate atingi varful creionului de hartia agendei si dai nastere unor capodopere in cazul unor oameni cu un adevarat har al scrierii sau unor mici aticole in cazul nostru.
explicatia finala si punctul culminant nu iti este data de catre suflet sau creion ci de mana insasi.
sufletul dicteaza,mana adauga forma cuvintelor si asa se nasc frumoase declaratii de dragoste,scrisori,adevarate schite si romane si printre ele si explicatii.
o mica parte din sursa de inspiratie si un mic personaj in declin' fac din aceste randuri sa nu fie doar cuvinte aruncate ci sa fie explicatia reusita a zvacnirii sufletului.

3 comentarii: