duminică, 9 mai 2010

plimbare prin gandu'mi curat...

primul peisaj descris perfect intr'un decor de vis...inca imi esti aproape si asta nu ma sperie.inca imi amintesc primele secunde cu tine alaturi,primele emotii de la primul sarut,la prima intalnire din acea 'mincinoasa' zi care s'a dovedit a fi una din 'capodoperele' vietii.
si tot atunci cum simteam acel fior in sufletu'mi adanc,fugarit de noi sentimente frumoase in care ma complaceam.....si inca ceva minunat....inca ma complac.
sa fii tu oare unda plina de viata din imensul lac al fericirii?
si in acelasi ritm ne'am trezit intr'o dimineata insorita alaturi,pornind pe drumul viitorului,uitand repede potecile trecutului si depasind usor momentele in care criticul isi arata 'coltii' spunand la fiecare pas ca drumul nostru este blocat.

ce rost au cuvintele rostite in momente in care atunci cand inchizii ochii te simti levitand,ce rost sa atingi ceea ce cunosti si stii ca'ti apartine' doar respirand langa cel iubit.
si totusi cum nimic din ceea ce este mai sus nu i se cuvine nimanui ci totul trebuie castigat,asa cum anumite cuvinte vin spuse nevrand,asa cum anumite gesturi raman pe veci intiparite in mintea celui de langa tine....ajungi si iubesti si spui te iubesc indata ce'ti castigi propria'ti lume alaturi de un personaj din basmul creat de tine...pentru voi.

Un comentariu: